Мобилно предаване на видео

Aviwest разработват устройства и системи за мобилно предваване на видео, които могат да излъчват видео на живо във всякакви теренни, инфраструктурни и метеорологични условия. Името на устройствата – DMNG идва от Digital Mobile News Gathering.
Може да предавате видео от места където няма Wi-Fi или Ethernet връзка, без да се налага осъществяване на сателитна връзка, излъчвайки през наличната GSM мрежа.
За места където няма дори и GSM покритие, може да се предава видео по BGAN или Kа-SAT

Иновативно обединяване на всички налични канали

Системата се адаптира към мрежата която е налична, така че да предаде видео съдържанието с максимално възможното качество при тези условия без загуби и дефекти.
Патентованият алгоритъм
на Aviwest (Bonding Algorithm – Safestream) успява да обедини всички налични канали (Wi-Fi, GSM, Ethernet, Kа-SAT)  в един общ супер канал. DMNG устройставата автоматично следят закъснението и загубата на пакети по всяка налична линия и според това разпределят трафика по различните канали, като компенсират загубените пакети.

Aviwest архитектура
Aviwest архитектура

 

Портативни, надеждни и лесни за работа

DMNG устройствата са леки, здрави, портативни и с дълъг живот на батерията.
Могат да се монтират на всяка професионална камера чрез V- Mount , Gold

Aviwest раница
Раница за устройства

Mount, PAG плочи или да се поставят в специална раница. Свързването към камерата може да стане с SD/HD SDI, аналогов [BNC] или HDMI интерфеис.
Чрез лесен и интуитивен интерфейс устройствата позволяват на опратора бързо конфигуриране и включване в експлоатация, както и комуникация със студиото посредством обратeн аудио канал – InterCom (IFB).

Aviwest DMNG StreamHub
Aviwest StreamHub

Устройствaтa може да се контролира чрез вградения тъчскрин дисплей, от студиото (DMNG StreamHub), от системата за управление (DMNG Manager) , посредством приложението DMNG Remote App за iOS или Android смартфон или от компютър, свързан към устройството посредством мрежата (Wi-Fi или Ethernet).

Безопасност за персонала

Всички устройства на Aviwest гарантират безопасно радиочестотно излъчване за персонала, работещ с устройствата. Дори и при едновременна работа на осем 3G/4G модема + един Wi-Fi модем, облъчването върху човека е по-малко от това при разговор по смартфон. Измервания на Specific Absorption Rate (SAR) са извършени от одобрена европейска лаборатория (Докладите са на разположение на клиентите при поискване).

За повече информация по продуктовата гама (видео енкодери, видео предаватели и други), не се колебайте да ни пишете чрез контактната форма – тук или директно на нашия е-mail: office@tema.bg.